viernes, 25 de enero de 2013

BOTIGUES AMB ENCANT DEL BARRI GÒTIC DE BARCELONA TIENDAS CON ENCANTO EN EL BARRIO GÓTICO DE BARCELONA





Ens hem proposat passar la tarda entre els carrers estrets i la gent del Barri Gòtic de Barcelona i descobrir-vos les botigues amb encant en les que us podeu prendre unes hores. Si visiteu la ciutat per primera vegada, aquesta “promenade” combina carrers turístics amb d’altres una mica més alternatius. A continuació mostrem el recorregut que tenim pensat i que us agradarà tant com a nosaltres.

Nos hemos propuesto pasar la tarde entre las calles estrechas y la gente del Barrio Gótico de Barcelona y descubriros las tiendas con encanto en las que podéis perderos unas horas. Si visitáis la ciudad por primera vez, esta “promenade” combina calles turísticas con otras más alternativas. A continuación os enseñamos el recorrido que tenemos pensado y que os gustará tanto como a nosotros.

                              
Si esteu a la plaça Catalunya, només heu de baixar per La Rambla fins arribar al Carrer Canuda a mà esquerra i allà farem la primera parada en la llibreria que porta el mateix nom que el carrer. Aquesta llibreria és una delícia, a mi personalment em recorda al “Cementiri dels Llibres Oblidats” del que parlava en Carlos Ruíz Zafón a la seva trilogia de L’ombra del vent.

Si estáis en la plaza Cataluña, sólo hemos de bajar por La Rambla hasta llegar a la Calle Canuda a mano izquierda y allí haremos la primera parada en la librería que lleva el mismo nombre de la calle. Esta librería es una delicia, a mí personalmente me recuerda al “Cementerio de los Libros Olvidados” del que hablaba Carlos Ruíz Zafón en su trilogía La sombra del viento. 


                         
Entreu fins al fons, doncs en una arcada ens recorda que esteu en la Sala d’Art Canuda.

Entrad hasta el fondo, pues en una arcada se nos recuerda que estamos en la Sala de Arte Canuda


Trobareu llibres d’Història, Geografia, Religió, Art, Viatges,…antics i nous.

Encontraréis libros de Historia, Geografía, Religión, Arte, Viajes,…antiguos y nuevos.

Al sortir d’aquí i just al costat us trobareu L’Ateneu Barcelonès, us recomano, malgrat no sigueu socis, que visiteu  la seva Biblioteca i preneu un cafè. En aquest ambient es respira moltíssima tranquil·litat

Al salir de aquí y justo al lado os encontraréis el Ateneo Barcelonés, os recomiendo, aunque no seáis socios, que visitéis su Biblioteca y toméis un café. En este ambiente se respira muchísima tranquilidad.

Continuarem per el Carrer Canuda fins arribar al Carrer Duc de la Victòria i prenem aquest fins a Portaferrissa. Just abans de girar per el Carrer Petritxol a l’esquerra, a la dreta ens trobem una gelateria de la cadena Amorino. Aquesta cadena fa un any y mig ningú no n’havia sentit parlar i ara ja disposa de molts establiments repartits per la ciutat. Aquests gelats italians són fantàstics i podeu prendre tot l’any.

Continuamos por la Calle Canuda hasta llegar al Duque de la Victoria y tomamos este hasta Puertaferrisa.  Justo antes de girar por la Calle Petritxol a la izquierda, en la derecha nos encontramos la heladería de la cadena Amorino. Sobre esta cadena hace año y medio nadie había oído hablar y ahora ya dispone de muchos establecimientos repartidos por la ciudad. Estos helados italianos son fantásticos y los podéis tomar todo el año.
                     
Tombem per el Carrer Petritxol, un dels més turístics de la ciutat, famós per les seves granges que serveixen xocolata amb melindros a totes hores. Però no és l’objectiu de la nostra visita, volem mostrar-vos botigues amb encant, que desperten els cinc sentits de tothom.

Tumbamos por la Calle Petritxol, uno de los más turísticos de la ciudad, famoso por sus granjas que sirven chocolate con melindros a todas horas. Pero no es el objetivo de nuestra visita, queremos mostraros tiendas con encanto, que despiertan los cinco sentidos de todo el mundo.
                           

A Torrons Vicens es venen els torrons i bombons que es fabriquen artesanalment a la població d’Agramunt a Lleida. Agramunt és terra agrícola de secà i rica en atmellers.

En  Torrons Vicens se venden los turrones y los bombones que se fabrican artesalmente en la población de Agramunt en Lérida. Agramunt es tierra agrícola de secano y rica en almendros.

Per els amants de la decoració d’interiors, detalls i objectes de regal d’estil anglès, no fa falta que viatjeu a Londres, senzillament no deixeu d’entrar en Beardsley. Una botiga de dues plantes que val la pena visitar. Tot està organitzat amb molt de gust.

Per els amants de la decoració d’interiors, detalles y objetos de regalo de estilo inglés, no hace falta que viajéis a Londres, sencillamente no dejéis de entrar en Beardsley. Una tienda de dos plantas que vale la pena visitar. Todo está  organizado con mucho gusto.
    
                     
Si ets amant dels cupcakes, aquestes magdalenes de colors atractius i mil sabors, que les protagonistes de “Sexe en nova York” van posar de moda…doncs eren assidues a la pastisseria Magnolia Bakery en Manhattan, apropa’t al Carrer Petritxol núm. 8. En la botiga The Cake’s Garden trobareu una gran varietat de cupcakes amb noms personalitzats.

Si eres amnate de los cupcakes, estas magdalenas de colores llamativos y mil sabores, que las protagonistas de “Sexo en Nueva York” puesieron de moda…pues eran asiduas a la pastelería Magnolia Bakery en Manhattan, acércate a la Calle Petritxol núm.8. En la tienda  The Cake’s Garden encontraréis una gran variedad de cupcakes con nombres personalizados.


Si consulteu la seva pàgina facebook, us informareu del cursos que hi són programats. Ara mateix, ens hem assebentat que volen traslladar-se al costat del Mercat de Sta. Caterina per poder oferir servei de cafeteria.

Si consultáis la página facebook, os informaréis de los cursos que están programados. Ahora mismo, nos hemos enterado que quieren trasladarse cerca del Mercado de Sta. Caterina para ofrecer servicio de cafeteria.


També es poden fer compres on line.

También se pueden hacer compras on line.

A l’acabar el Carrer Petritxol s’arriba a la Plaça de Sta. Maria del Pi, no deixeu de visitar l’església. A fora trobareu botigues artesanes, mercat al carrer, a on es venen mermelades cassolanes, mel, formatge i altres embutits. També trobem una àmplia oferta de pintura al carrer. Heu de continuar per el Carrer de la Palla fins al núm. 8 i just a l’encreuament amb el Carrer Banys nous tenim Caelum.

Al acabar la Calle Petritxol se llega a la Plaza de Sta. Maria del Pi, no dejéis de visitar la iglesia. Fuera encontraréis tiendas artesanas, mercado en la calle, donde se venden  mermeladas caseras, miel, queso y otros embutidos. También encontramos una amplia oferta de pintura en la calle. Se ha de continuar por la Calle de la Palla hasta el núm. 8 y justo en el cruce con la Calle Banys Nous tenemos Caelum.
  
                   
Aquesta botiga disposa d’un ampli saló de té i cafeteria i un sòtan obert al públic. Podeu adquirir delícies i altres temptacions de monesteris.

Esta tienda dispone de un amplio salón de té y cafetería y un sótano abierto al público. Podéis adquirir delicias y otras tentaciones de monasterios.

Al sortir d’aquí continueu per el Carrer Banys Nous, creueu el Carrer de Ferran i arribeu al Carrer Avinyó, en el núm. 22 trobareu una de les botigues que més m’han impressionat per la seva llum i color. Fantàstica!, es diu La Case de Cousin Paul.  

Al salir de aquí, continuáis el paseo por la Calle Banys Nous, cruzáis la Calle de Ferran y llegáis a la Calle Avinyó, en el núm. 22 encontraréis una de las tiendas que más me han impresionado por su luz y color. Fantástica!, se llama La Case de Cousin Paul.


                      
Aquesta botiga porta oberta 3 mesos a la ciutat comtal. És una botiga de lluminàries de boles de molts colors i tamanys. Podeu comprar guirnaldes i lluminàries disenyes al vostre gust.

Esta tienda lleva abierta 3 meses en la ciudad condal. Es una tienda de lámparas de bolas de muchos colores y tamaños. Podéis comprar guirnaldas y lámparas diseñadas a vuestro gusto.
                        
M’ha sorprés com va sorgir aquesta idea empresarial i us l’explicaré. Una parella de joves parisins es va conéixer mentre treballava al FNAC, es van enamorar i van decidir donar la volta al món. Aquestes boles es fabriquen a Àsia i al finalitzar el seu viatge van decidir vendre boles de colors i guanyar-se així la vida. Els bancs no van confiar en ells, però van aconseguir llogar un petit local al barri de Montmartre de París i iniciar el seu somni. Ara estan estesos per molts païssos d’Europa.

Me ha sorprendido cómo surgió esta idea empresarial y os la explicaré. Una pareja de jóvenes parisinos se conoció mientras trabajaba en FNAC, se enamoraron y decidieron dar la vuelta al mundo. Estas bolas se fabrican en Asia y al finalizar su viaje decidieron vender bolas de colores y ganarse así la vida. Los bancos no confiaron en ellos, pero consiguieron alquilar un pequeño local en el barrio de Montmartre de París e iniciar su sueño. Ahora están estendidos por muchos paises de Europa.

Espero que hagueu disfrutat del passeig tant com jo.

Espero que hayáis disfrutado del paseo tanto como yo.

1 comentario:

  1. Gloria!! quin post més xulu!! Tinc unes ganes tremesdes d'anar a fer una passeig pel Barri Gòtic i de comprar mil boles de colors i penjarles per casa!!! ;P

    ResponderEliminar